Logo gemeente Deventer

Rechtop

Bij Rechtop staat het ontmoeten van andere mensen centraal. Voor een gezellig praatje, om samen leuke dingen te doen of om samen werkzaamheden te doen die belangrijk zijn voor andere mensen of voor de omgeving. Daarnaast is er de Rechtop Coupon. Dit is een kortingsregeling. Hebt u weinig geld te besteden? Misschien komt u in aanmerking voor korting op sport, een cursus of cultuur.

Meedoen aan een activiteit of doet u graag vrijwilligerswerk?

Kijk dan op de website van Rechtop. Hier vindt u een overzicht van activiteiten en projecten. U kunt ook bellen met 0570 - 62 80 90. Of kom langs. Rechtop vindt u aan de Ceintuurbaan 111. Openingstijden: dinsdag, woensdag en donderdag van 9.00 - 12.00 uur.

Korting via Rechtop Coupon aanvragen

Hebt u weinig geld te besteden? En lukt het daarom niet om zelf een cursus of sport te betalen? Maak dan gebruik van de kortingsregeling. Voor een aanvraagformulier kunt u langsgaan bij Rechtop. U kunt ook bellen: 0570 - 62 80 90. Na ontvangst van het aanvraagformulier beoordeelt Rechtop de aanvraag. Openingstijden: dinsdag, woensdag en donderdag van 9.00 - 12.00 uur.

Wat heeft u nodig?

Met het ingevulde aanvraagformulier stuurt u mee:

  • een kopie van een geldig legitimatiebewijs;
  • het laatste inkomensoverzicht.

Na uw aanvraag

  • Na maximaal 8 weken ontvangt u bericht van Rechtop over uw aanvraag. Tegen het besluit op uw aanvraag kunt u bezwaar maken.
  • Is uw aanvraag goedgekeurd? Dan neemt Rechtop contact met u op. U kunt bij Rechtop uw coupon ophalen. Doe dit binnen 1 maand na ontvangst van het besluit. De coupon is 1 maand geldig. Lever de coupon dus binnen 1 maand in bij de vereniging of organisatie.

Meer informatie?

Kijk op www.rechtop.nu.

 

Benieuwd of u in aanmerking komt voor de kortingsregeling Rechtop Coupon? Bekijk dan de voorwaarden op www.rechtop.nu/coupon.

Andere regelingen bij weinig geld

  • Voor kinderen tot 18 jaar bestaat Stichting Leergeld om mee te kunnen doen aan sport, cultuur en schoolreisjes. Ook kunt u dit geld gebruiken voor een computer en een internetabonnement. Kijk ook bij Stichting Leergeld.
  • Op de pagina Hulp bij rondkomen leest u welke regelingen er nog meer zijn.

Rechtop vindt u aan de Ceintuurbaan 111 in Deventer.