Trouwen in Deventer

Wilt u in Deventer trouwen of uw partnerschap laten registreren? In Deventer heeft u de keuze uit een aantal prachtige trouwlocaties. Op de meeste locaties kunt u uw trouwdag of geregistreerd partnerschap feestelijk vieren.

Wij doen ons best om het u deze dag zoveel mogelijk naar de zin te maken. Er is van tevoren veel te regelen. Wij helpen u daar graag bij. Ook wij willen dat de 'mooiste dag van uw leven' vlekkeloos verloopt.

Trouwlocaties

Deventer heeft een aantal officiële trouwlocaties. Maar u kunt ook zelf een locatie in de gemeente uitkiezen om te trouwen of uw partnerschap te laten registreren.

Trouwambtenaren Deventer

In de gemeente Deventer kunt u 1 van de trouwambtenaren (buitengewoon ambtenaren van de burgerlijke stand) vragen voor het voltrekken van uw huwelijk of geregistreerd partnerschap. Dit is niet verplicht. U kunt ook de burgerlijke stand een ambtenaar aan laten wijzen.

Trouwboekje

Als u een trouwboekje of partnerschapsboekje wilt, dan zijn er verschillende uitvoeringen mogelijk. U kunt uw keuze doorgeven als u melding doet van uw voorgenomen huwelijk of partnerschap (in ondertrouw gaan).

Meer informatie

Wilt u een trouwdatum reserveren? Bel dan naar telefoonnummer 14 0570. Kijk ook op de volgende pagina's voor meer informatie over trouwen en partnerschapsregistratie:

English Deutsch