Evenementen in Deventer

Deventer kent vele grote en kleine evenementen die een bezoek aan de stad de moeite waard maken. Hier vindt u een aantal grote evenementen. Er is voor ieder wat wils.

Veel grote evenementen in Deventer zijn landelijk bekend en trekken veel bezoekers. Daarnaast zijn er in Deventer tal van kleine evenementen, die Deventer aantrekkelijk maken voor haar inwoners en bezoekers.

Deventer evenementen 2018

Hieronder ziet u een aantal van de evenementen die Deventer rijk is. Voor een volledig overzicht kunt u terecht bij VVV Deventer.

30 maart: Goede Vrijdagmarkt
8 april: IJsselloop 
27 april: Koningsdag
4 mei: Nationale Herdenking 
2 t/m 10 juni: Deventer Zomerkermis 
6 t/m 8 juli: Deventer Op Stelten 
5 augustus: Deventer Boekenmarkt 
8 en 9 september: Open Monumentendag
1 december: Intocht van Sinterklaas 
15 en 16 december: Dickens Festijn

In 2018 vieren we dat Deventer 1250 jaar is. Het jubileumjaar wordt een jaar vol muziek, evenementen, theater, sport, congressen en exposities. Het is een jaar waarin we terugkijken naar de geschiedenis van Deventer, én vooruitkijken.

Elk jaar stelt de gemeente de evenementenkalender op voor Deventer. U vindt deze kalender binnenkort op de pagina Evenementenkalender. Ook vindt u hier een verwijzing naar het collecterooster voor 2018.

Gemeente Deventer op Facebook

Wilt u op de hoogte blijven van wat er speelt in en rond Deventer? Houd dan de Facebookpagina van gemeente Deventer in de gaten. Regelmatig vindt u hier berichten over activiteiten, tentoonstellingen en evenementen.

English Deutsch