Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Evenementen in Deventer

Deventer kent vele grote en kleine evenementen die een bezoek aan de stad de moeite waard maken. Hier vindt u een aantal grote evenementen. Er is voor ieder wat wils.

Veel grote evenementen in Deventer zijn landelijk bekend en trekken veel bezoekers. Daarnaast zijn er in Deventer tal van kleine evenementen, die Deventer aantrekkelijk maken voor haar inwoners en bezoekers.

Deventer evenementen 2020

Hieronder ziet u een aantal van de evenementen die Deventer rijk is. Voor een volledig overzicht kunt u terecht bij VVV Deventer.

10 april: Goede Vrijdagmarkt (afgelast)
19 april: IJsselloop (uitgesteld)
27 april: Koningsdag (afgelast)
4 mei: Nationale Herdenking
5 t/m 14 juni: Deventer Zomerkermis (afgelast)
10 t/m 12 juli: Deventer Op Stelten (afgelast)
2 augustus: Deventer Boekenmarkt (afgelast)
12 en 13 september: Open Monumentendag
5 december: Intocht van Sinterklaas
19 en 20 december: Dickens Festijn

Elk jaar stelt de gemeente de evenementenkalender op voor Deventer. U vindt deze kalender op de pagina Evenementenkalender. Ook vindt u hier een verwijzing naar het collecterooster.

Viering 75 jaar vrijheid in 2020

In 2020 viert Nederland 75 jaar vrijheid. Overal in het land waren evenementen en activiteiten gepland. Zo ook in de stad Deventer en de dorpen. Door het coronavirus is de viering in Overijssel (deels) afgelast. Veel evenementen en activiteiten zijn geannuleerd.

Gemeente Deventer op Facebook

Wilt u op de hoogte blijven van wat er speelt in en rond Deventer? Houd dan de Facebookpagina van gemeente Deventer in de gaten. Regelmatig vindt u hier berichten over activiteiten, tentoonstellingen en evenementen.

English Deutsch