Logo gemeente Deventer

Gulden Adelaar voor Anjo de Bont & Hein te Riele

Anjo de Bont en Hein te Riele ontvingen op woensdag 10 april de Gulden Adelaar. 

Deze prijs wordt elke 2 jaar uitgereikt aan Deventer inwoners, organisaties of bedrijven, die een uitblinkende prestatie op het gebied van kunst en cultuur, geschiedenis of wetenschap/innovatie hebben geleverd. 

 

Inzet voor Deventer als evenementenstad 

Anjo en Hein hebben met grote passie voor de stad en met oog voor perfectie 3 iconische evenementen opgebouwd, waarbij de focus continu op de promotie van Deventer heeft gelegen: Deventer op Stelten, de Deventer Boekenmarkt en het Dickens Festijn. Mede door deze 3 evenementen heeft de stad een grote aantrekkingskracht verworven tot ver buiten de stad en zelfs over de landsgrens.

Met onvermoeibare inzet hebben Anjo en Hein zich ingezet voor Deventer als evenementenstad. Met hard werken en een heldere toekomstvisie hebben zij de stad op een unieke manier in de vrijetijdsmarkt gepositioneerd. 

 

Vele prijzen

De evenementen die Anjo en Hein organiseerden, vielen diverse keren in de prijzen, en ook zijzelf zijn vele malen persoonlijk onderscheiden. Anjo de Bont en Hein te Riele hebben ieder voor zich én gezamenlijk decennia lang veel betekend voor Deventer. Ze stonden niet alleen aan de wieg van verschillende evenementen, maar hebben ook bijgedragen aan de nationale en internationale faam van de stad en het vestigingsklimaat. 

 

Uitblinkers

Vanwege hun uitblinkende prestaties op het gebied van kunst en cultuur in Deventer is op woensdag 10 april aan hen de Gulden Adelaar uitgereikt door wethouder Cultuur Ilse Duursma.

 

Blijf op de hoogte van het nieuws van de gemeente Deventer en abonneer u op onze wekelijkse nieuwsbrief. Volg ons ook op XFacebook en Instagram.