Logo gemeente Deventer

Bathmenseweg 46 en Harmelinksdijk 2 Lettele - Vastgesteld

Het bij raadsbesluit van 24 januari 2024 ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘Bathmenseweg 46 en Harmelinksdijk 2 Lettele’ heeft tot en met 14 maart 2024 ter inzage gelegen. 

 

Inhoud 

Het agrarisch bedrijf aan de Bathmenseweg 46 en Harmelinksdijk 2 te Lettele wordt beëindigd. De twee agrarische bedrijfswoningen worden bestemd als reguliere woningen. De vrijkomende agrarische bedrijfsbebouwing wordt gesloopt en er worden drie nieuwe vrijstaande woningen gerealiseerd, waarvan een op het bestaande erf en twee op een nieuw erf verderop aan de Harmelinksdijk. Het gebied rondom het bestaande en nieuwe erf wordt landschappelijk ingericht met her en der nieuwe natuur.

 

Inzien 

Het vastgestelde bestemmingsplan kunt u inzien op: 

 

Ook kunt u het bestemmingsplan inzien tijdens de openingstijden bij:

  • Publiekscontacten Vergunningen, Grote Kerkhof 1.

Raadpleeg voor uw bezoek de website van de gemeente voor de openingstijden en voorwaarden. Of neem contact op met het algemene telefoonnummer van de gemeente Deventer: 14 0570.

 

Reageren 

Het vastgestelde bestemmingsplan heeft van donderdag 1 februari tot en met donderdag 14 maart 2024 ter inzage gelegen. De reactietermijn is inmiddels verstreken. Het is niet meer mogelijk op dit plan te reageren. 

Het vervolg

Er is voor dit plan beroep ingediend bij de Raad van State. Daarom is het plan, in afwachting van de uitspraak van deze beroepszaak, nog niet onherroepelijk.

 

 

Bijlage Grootte
1. Raadsbesluit 32,9 KB
2. Reactienota zienswijzen 100,4 KB
3. Digitale link 41,5 KB