Logo gemeente Deventer

Van Wijnen bouwt in Steenbrugge

Van Wijnen gaat in Steenbrugge Dorp en De Buurtschappen 260 woningen realiseren. Nu is het de beurt aan Wonen aan de weide.

Bent u op zoek naar een energie neutrale nieuwbouwwoning? Dan is Wonen aan de weide mogelijk iets voor u. De 16 hoek- en tussenwoningen in Wonen aan de weide worden namelijk ENG. Dat is heel goed nieuws, want het begrip ENG staat voor ‘Energie-Neutraal Gebouw’. Om dat te bereiken is alles uitstekend geïsoleerd, voorzien van de nieuwste technische installaties en liggen er bij oplevering al 6 panelen op het dak. Uw woning voelt heel comfortabel qua temperatuur en uw energierekening is lager.

 

Maak kennis met Fijn Wonen

De woningen worden gerealiseerd onder het merk Fijn Wonen, het innovatieve woonproduct van Van Wijnen. De onderdelen van deze woningen (vloeren, wanden en gevels) komen als kant-en-klare elementen uit onze gerobotiseerde woningfabriek in Heerenveen en worden op de bouwplaats in elkaar gezet. De voordelen van een Fijn Wonen-woning? Ze zijn energiezuinig (volledig all- electric en goed geïsoleerd), gemaakt van onderhoudsvriendelijke materialen.   

Bekijk dit filmpje (3 minuten, 14 seconden) het verhaal van Fijn Wonen.