Logo gemeente Deventer

Over deze website

De website van de gemeente Deventer is er voor informatie en voor dienstverlening.

De gemeente Deventer is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. U mag er op rekenen dat de informatie kloppend is en actueel.


Verkeerde informatie?

Wij doen ons best om alle informatie goed weer te geven. Toch kan het gebeuren dat er verkeerde of verouderde informatie op de website staat. Wilt u het ons laten weten als er iets niet klopt op de website? Met uw hulp kunnen wij de website verbeteren.

U kunt bellen of mailen. Kijk daarvoor op onze contactpagina. Binnen 2 werkdagen zullen wij uw melding behandelen en eventueel actie ondernemen.


Privacy

Gemeente Deventer maakt voor haar website www.deventer.nl en haar subsites gebruik van privacyregels. Samengevat houden deze regels in, dat wij informatie die u ons geeft vertrouwelijk behandelen. Gegevens over u of uw adres worden alleen gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt.

Lees de volledige privacyverklaring van de gemeente Deventer.


Toegankelijkheid

Gemeente Deventer wil dat iedereen deze website kan gebruiken. Sinds 1 juli 2018 is het tijdelijk Besluit digitale toegankelijkheid overheid van kracht. In dit besluit is bepaald dat alle websites en mobiele apps van overheidsinstanties moeten voldoen aan toegankelijkheidseisen. In onze toegankelijkheidsverklaring leest u wat de stand van zaken is en welke maatregelen wij treffen om te voldoen aan de richtlijnen.


Voorleesfunctie

Onze website is voorzien van een voorleesfunctie (ReadSpeaker). Hiermee kan de content van onze website hardop voorgelezen worden. Op ieder online apparaat, waar u ook bent, wordt met één klik de pagina voorgelezen, terwijl de tekst wordt gemarkeerd om het meelezen te vergemakkelijken. Om de voorleesfunctie te gebruiken hoeft u niets te downloaden. Bekijk ook de uitleg over deze voorleesfunctie.


Beveiliging

Deventer hecht veel belang aan de beveiliging van haar systemen. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen blijft het mogelijk dat er een zwakke plek in 1 van onze systemen te vinden is. Wanneer u een zwakke plek ontdekt, horen wij dit graag van u, zodat wij snel maatregelen kunnen nemen. Hoe u dit kunt melden en welk beleid wij hanteren, leest u op Responsible Disclosure.


Archief website

De website wordt digitaal gearchiveerd. U kunt publicaties of artikelen die niet meer op de website staan terug vinden in het archief van de website. U kunt zoeken op onderwerp of op datum via de kalender.