Logo gemeente Deventer

Schulden oplossen BAD

Begeleiding bij betalingen

Schulden worden niet alleen opgelost door een regeling te treffen met de schuldeisers. Er is vaak ook begeleiding nodig bij het betalen van de vaste lasten. Hiermee voorkomen we dat er opnieuw schulden ontstaan.

Lees meer

Hulp bij betalingsregelingen

Voor wij aan de slag kunnen met uw schulden, kijken we welke oplossing het beste bij uw persoonlijke situatie past. Soms lukt het om uw schulden op te lossen door betalingsregelingen met uw schuldeisers af te spreken.

Lees meer

Lening voor schulden

Heeft u meerdere schuldeisers, maar lukt het niet om betalingsregelingen af te spreken? Kunt u maandelijks wel een vast bedrag aflossen? Dan kan een lening voor de schulden een oplossing zijn.

Lees meer

Schuldregelingstraject

Een schuldregelingstraject is voor mensen die niet voldoende geld hebben om de schulden terug te betalen. Het BAD kan u helpen om afspraken te maken met de schuldeisers. Dit traject duurt minimaal 18 maanden en heeft verschillende stappen.

Lees meer

Duurzaam Financiële Dienstverlening

Als het niet lukt om een betalingsregeling te treffen met uw schuldeisers, kan Duurzaam Financiële Dienstverlening (DFD) u misschien helpen.

Lees meer

WSNP aanvragen

Het BAD probeert afspraken te maken met uw schuldeisers. Als niet al uw schuldeisers akkoord gaan met het aflosvoorstel, dan is een schuldregeling via de gemeente niet mogelijk.

Lees meer

Crisis oplossen

Als uw schulden flink zijn opgelopen, dan kan een schuldeiser maatregelen nemen. Het Budget Adviesbureau Deventer (BAD) kan u helpen in deze situaties.

Lees meer