Spring naar einde van Hoofdmenu Spring naar begin van Hoofdmenu

Nieuwe inwoners

Hartelijk welkom in Deventer. Wij hopen dat u zich hier snel thuis voelt!
Burgemeester Heidema maakt een praatje met nieuwe inwoners

We maken u met deze pagina graag wegwijs in de gemeente Deventer. Waar zitten de leuke winkeltjes? Hoe wordt het huisvuil opgehaald? U vindt hier ook andere nuttige informatie en leuke tips. Handig in de 1e weken. En als de laatste verhuisdoos is uitgepakt en u de stad en de omliggende dorpen gaat ontdekken.

Bijeenkomst nieuwe inwoners

De burgemeester en wethouders heten u graag persoonlijk welkom in de gemeente tijdens de bijeenkomst voor nieuwe inwoners. Tijdens de bijeenkomst leert u ons, Deventer en andere nieuwe inwoners kennen. Het programma is een frisse mix van informatie, entertainment en natuurlijk een hapje en drankje. En afsluitend een stadswandeling.

U krijgt automatisch een uitnodiging voor de bijeenkomst. Wij zien u graag! Heeft u vragen over de bijeenkomst, stuur dan een e-mail naar c.blankvoort@deventer.nl.

Privacy

Op deze pagina kan de privacyverklaring van toepassing zijn. Gemeente Deventer vraagt in sommige gevallen om uw persoonsgegevens. Wilt u weten hoe de gemeente met uw persoonsgegevens omgaat? Lees dan de volledige privacyverklaring.

English Deutsch