Nieuwe inwoners

Hartelijk welkom in Deventer. Wij hopen dat u zich hier snel thuis voelt!
Burgemeester Heidema maakt een praatje met nieuwe inwoners

We maken u met deze pagina graag wegwijs in de gemeente Deventer. Waar zitten de leuke winkeltjes? Hoe wordt het huisvuil opgehaald? U vindt hier ook andere nuttige informatie en leuke tips. Handig in de eerste weken. En als de laatste verhuisdoos is uitgepakt en u de stad en de omliggende dorpen gaat ontdekken.

Bijeenkomst nieuwe inwoners

De burgemeester en wethouders heten u graag persoonlijk welkom in de gemeente tijdens de bijeenkomst voor nieuwe inwoners. Tijdens de bijeenkomst leert u ons, Deventer en andere nieuwe inwoners kennen. Het programma is een frisse mix van informatie, entertainment en natuurlijk een hapje en drankje. En afsluitend een stadswandeling…

U krijgt automatisch een uitnodiging voor de bijeenkomst. Wij zien u graag! Heeft u vragen over de bijeenkomst, stuur dan een e-mail naar c.blankvoort@deventer.nl.

Alvast een voorproefje van de bijeenkomst voor nieuwe inwoners? Bekijk onderstaande video (1 minuut, 48 seconden).

Naar een YouTube filmpje

Privacy

Op deze pagina kan de privacyverklaring van toepassing zijn. Gemeente Deventer vraagt in sommige gevallen om uw persoonsgegevens. Wilt u weten hoe de gemeente met uw persoonsgegevens omgaat? Lees dan de volledige privacyverklaring.

English Deutsch